close
close

Formular de rezervare

  Nume si Prenume*

  E-mail *

  Telefon *

  Autoturism *

  Data Preluare *

  Data Predare *

  Observații

  Inchiriere auto

  Rent a car

  Pentru inchiriere auto Galati, Braila, Bucuresti, Constanta, Vrancea sau alte localitati din partea de sud est a Romaniei, exista Gio Rent, serviciu de rent a car ieftin si rapid.

  Inchiriere auto

  Rent a car

  Pentru inchiriere auto Galati, Braila, Bucuresti, Constanta, Vrancea sau alte localitati din partea de sud est a Romaniei, exista Gio Rent, serviciu de rent a car ieftin si rapid.

  Inchiriere auto Galati

  Serviciile noastre de inchiriere auto sunt disponibile in Galati, Braila, Bucuresti, Constanta, Vrancea sau alte localitati din partea de sud est a Romaniei. 

  Cu experienta in domeniul rent a car, iti punem la dispozitei o flota de masini noi si cu vechime mica, fata restrictii. Avem disponibile spre inchiriere atat masini de lux cat si masini economice, gata sa ofere mobilitatea necesare oricand ai nevoie.

  Serviciile prietenoase, preturile mici si masinile bine intretinute fac parte din oferta noastra zilnica de inchiriere auto Galati.

  Inchiriaza auto

  Rent a car Galati

  Avem o buna reputatie pe piata de rent a car Galati si nu numai. Ne mentinem calitatea serviciilor, a masinilor si te incantam cu oferte de pret indiferent de perioada de inchiriere.

  Inchiriaza o masina rapid, usor si ieftin. Transparenti, avem tarifele de inchiriere auto la vedere, nu avem taxe ascunse si nu iti limitam numarul de kilometri sau libertatea de miscare.

  Alege din flota disponibila pentru servicii de rent a car masina dorita, fa o rezervare pentru perioada dorita si noi ne asiguram ca vei avea o experienta placuta.

  Rezerva autoturism

  Ai nevoie de un act de identitate si de permisul auto valabil. Poti plati cash sau card de debit.credit.

  In tarifu de inchiriere sunt incluse toate taxele si asigurarile autovehiculuilui inchiriat.

  Daca ai rezervat un autoturism in sistem rent a car acesta va fi disponibil pentru tine pe toata perioada specificata.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.